EZÉRT VÁLASSZA THAIFÖLDET

Thaiföld - repulosutak.com

10 nyomós érv, hogy miért érdemes Thaiföldre utazni:

1. a legolcsóbb egzotikus nyaralóhely
2. számtalan honfitársunk “letesztelte”, aki egyszer már járt itt, azóta is visszavágyik
3. itt található a világ 20 legszebb strand közé beválasztott tengerparton közül jó néhány (pl.: Diamond Beach, Ko Samet vagy Rayavade Hotel strandja, Phi-Phi sziget (Forbes magazin)
4. Bangkok egy izgalmas, nyüzsgő metropolis, itt mindent lehet! Ki ne hagyja, ha nem járt még itt!
5. ha kulturális körutazásra vágyik, akkor is ez az egyik legjobb hely a világon, Ayutthaya (UNESCO világörökség), Sukhothai romváros (UNESCO világörökség), Chiang Mai, “Észak rózsájának” is nevezik, templomépítészetéről híres, stb.
6. Délkelet-Ázsia leglátogatottabb úticélja
7. nincs még egy hely, ahol ennyi érdekes kalandban lehet része, akár egy rövid idő alatt: krokodilok, elefántok, úszó piac, hajózás a Kwai folyón, éjszakai élet a bangkoki Khao San Road-on…
8. a thaiföldi emberek vendégszeretete, kedvessége, életkedve messze földön híres
9. a hőmérséklet nappal szinte sosem megy 31 fok alá, éjszaka is több, mint 22 fokra számíthatunk
10. a tengervíz-hőmérséklete állandóan 27-28 fok körül van!

Két természeti világörökséggel is büszkélkedhet Thaiföld. Az egyik a Dong PhayayenKhao Yai erdőegyüttes, ahol több mint 800 állatfaj él; többségük veszélyeztetettnek vagy kritikusan veszélyeztetettnek számít. A másik pedig a 6000 négyzetkilométernyi területű Thung Yai-Huai Kha Khaeng Nemzeti Park és Vadrezervátum, ahol többek között lepkeagámát és tapírt is lehet látni.

Ha szeretnénk jönni-menni, akkor érdemes az itteni tömegközlekedés szuper eszközét, a tuktukot kipróbálni. Valójában ez egy megfizethető árú taxi, aminek alapja egyháromkerekű vázra szerelt kismotor. A 125-150 köbcentis járgányokban 3 főt lehet szállítani.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen