Ithaa Étterem - Maldív-szigetek - repulosutak.com

Víz alatti építmények a Maldív-szigeteken

A Maldív-szigetek nem csak változatos élővilágáról, paradicsomi környezetéről, atolljairólluxus bungalóiról és az éjszaka világító óceánról ismert!

Víz alatti szállodai szoba és éttermek

A Maldív-szigeteken épült elsőként víz alatti étterem, amely a Conrad Maldives Rangali Island hotelhez tartozik. Mindennek már 11 éve, ugyanis 2005-ben nyitott meg az Ithaa Undersea étterem.

Azóta még egy víz alatti étterem épült, az Anantara Kihayah hotel részeként.

Az Ithaa Undersea étteremben a Maldív-szigetek lenyűgöző tengeri élővilágát, s alkalmanként egy-egy arra úszó búvárt is megcsodálhatnak a vendégek, miközben fenségesnél fenségesebb ételeket, italokat fogyasztanak.

Az Ithaa Undersea étterem paraméterei:

– 5 méteres mélységben található
– 5 x 9 m a víz alatti épület alapterülete
– 14 fő befogadására képes

Most épp azt találgatja, hogyan lehet le-/bejutni oda? Talán kicsi tengeralattjáróval, vagy búvárcuccban? Nem-nem, ennél sokkal egyszerűbben:
A hotel egyik mólójának a végén egy csigalépcső vezet le az étterembe. Nem is gondolta volna, ugye!?

A hotel vezetői különleges kéréseknek is eleget tesznek, így az éttermet hotelszobává vagy házasságkötő teremmé is szívesen átalakítják.

Víz alatti bár

A Maldív-szigetek ad otthont a világ első víz alatti bárjának is a világ első víz alatti étterme, és hotelszobája mellett.

A Subsix bár a Niyama hotelhez tartozik, az első olyan szórakozóhely a világon, melyet az óceánfenéken helyeztek el.

A maldív-szigeteki Niyama szálloda kifejezetten fontosnak tartja az óceán természetes élővilágának megőrzését, ezért tengerbiológusai egy korall-regenerációs programot is indítottak. Ezt azt jelenti, hogy az élő korallokról letörött darabokat különböző keretekre erősítve az eredeti helyükhöz képest mélyebben helyezik el, ahol a hullámok már nem érik őket, hogy ott újra nőhessenek.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ AJÁNLATOKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat